Rólunk

Tekintse meg cégünk bemutatkozó oldalát

 

AJÁNLATKÉRÉSTERMÉKEINK
1162, Budapest Szlovák út 134.
biztospontok@t-online.hu
}
Hétfő-Péntek: 7:00-16:00
}
Szombat: 7:00-12:00
}
Vasárnap: ZÁRVA

Cégünkről

Cégünk a Biztos Pontok Kft. 1994-ben alakult.

Fő profilunk víz- gáz- fűtéstechnikai eszközök, épületgépészeti szerelvények forgalmazása. Lakossági forgalmazás mellett jelentős vállalkozói kapcsolatrendszert építettünk ki. Ez köszönhető annak, hogy felkészült és kiváló szaktudással rendelkező kollégák állnak vásárlóink rendelkezésére. Széles áruválasztékkal és nagy raktárkészlettel várjuk kedves vásárlóinkat.

2001-től üzletünk csatlakozott a Megatherm cégcsoporthoz. Ennek következtében árukínálatunk jelentősen kibővült, áraink kedvezőbbek lettek, árubeszerzésünk stabilabbá és megbízhatóbbá vált.

Barber Shop Üzletünk felett!

2021 június 1. óta üzletünkben a felső emeleten található egy Barber shop, ahova időpontot is tudnak foglalni a gombon keresztül!

Cégünkben biztos nem fog csalódni!

Több éves szakmai tapasztalat

Cégünk 1994 óta benne van a szakmai ágazatban! Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal vállalja a hibák elhárítását és annak javítására való felelősségét, garanciát!

Minőségi termékek

Cégünk több mint 14 termékcsoporttal foglalkozik és több mint 60 márka szolgálja ki termékcsoportjainkat! A legminőségibb és legválasztékosabb termékcsoportokkal várjuk önöket!

Lépjen velünk kapcsolatba most!